Viss par GPS, kartēm, datoriem, telefoniem, programmām, magnētiem, uzlīmēm, kastītēm, gumijas zābakiem, ģeomobīļiem un tā joprojām, beidzot ar pašu geocaching.com un ar to saistītajām fīčām.
lietotājs Pēteris pievienoja Wed Jul 28, 2010 12:08 am
udajs_16 rakstīja:Nu, nevajag uzreiz ielikt A4 lapu. Manā uztverē tas izskatītos tā:
_______________________________ | Vai tu zināji ka? | | | | *Īss vērtīgs padoms* | | | |______________________________|
Piemēram: Pirms ņem slēpni vienmēr jāpārliecinās, ka netiec novērots. Slēpni vienmēr jāatliek tā, kā tas tika atrasts- nedrīkst atstāts nenomaskētu, taču nevajadzētu arī aizrauties ar pārlieku maskēšanu. Slēpnī nevajadzētu likt saldumus, pārtikas produktus un citas organiskas vielas. Geomonētas (GC) un Travelbagi (TB) nav parasti maiņas priekšmeti- tie jāreģistrē kā atrast mājas lapā.
utt.
Udaja ideja man ļoti patīk. Esmu gatavs samaketēt PDF failu A4 formātā ar tādām figņām, ko pēc tam katrs var drukāt un graizīt. Tikai katram sūdiņam vajadzētu arī uzrakstīt apakšā a) no kurienes tas nācis, lai var vēl izdrukāt b) ieteikums utilizēt sūdiņu nekavējoties, ja tas kļuvis jebkādā veidā neestētisks. Apkopojam padomus šajā tēmā. Arī ilustrācijas laipni gaidītas.
-

Pēteris
-
- Atbildes: 1194
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 5:41 pm
- Atrašanās vietas: Rīga
-
lietotājs ljenijs pievienoja Wed Jul 28, 2010 11:13 am
Var būt, ka ir vērts uzcept pa vienai a4 lapai par uzvediibu * sleepni atrodot * sleepni izvietojot * kas ir kukainji un moneetas
taadaa vissaprotamaa valodaa. ar bildeem. lai linku nosuutiitu tiem, kuri saak sleepnjot. uz aatro uzcepu vienu paraudzinju, wordaa. kaa var pievienot?
-

ljenijs
-
- Atbildes: 23
- Pievienojies: Mon Jul 05, 2010 3:20 pm
-
lietotājs normis99 pievienoja Wed Jul 28, 2010 1:24 pm
es gan īsti nesaprotu par ko udajs un pēteris tur ir runājuši, bet man izskatās ka doma bija NELIKT A4 lapu bet pa vienam teikumam ar kādu īsu ieteikumu
-

normis99
-
- Atbildes: 299
- Pievienojies: Tue Apr 14, 2009 6:05 pm
- Atrašanās vietas: N 56° 57.518 E 024° 09.134
-
lietotājs ljenijs pievienoja Wed Jul 28, 2010 1:29 pm
normis99 rakstīja:es gan īsti nesaprotu par ko udajs un pēteris tur ir runājuši, bet man izskatās ka doma bija NELIKT A4 lapu bet pa vienam teikumam ar kādu īsu ieteikumu
jaa, taisniiba. Es ieteicu paraleelu variantu, nevis sleepnii liekamu, bet inetaa apskataamu. tikai drusku jautraakaa izpildiijumaa 
-

ljenijs
-
-
lietotājs lodzis pievienoja Wed Jul 28, 2010 2:14 pm
Man liekas, ka Udaja_16 domu sapratu un bija domāts sekojoši, ka šajā topikā neizplūst ar gariem prātuļojumiem, bet, piem.:
"Vai tu zināji, ka sūda konteiners labā vietā, atstāj sliktu pēcgaršu par slēpni un tā autoru?!"
-

lodzis
-
- Atbildes: 142
- Pievienojies: Sat Nov 07, 2009 10:14 pm
-
lietotājs ivss_xx pievienoja Thu Jul 29, 2010 12:18 am
Vai tu zināji, ka Maximas rasola trauciņi ir jāmet miskastē?
-

ivss_xx
-
- Atbildes: 87
- Pievienojies: Tue Dec 02, 2008 2:27 pm
- Atrašanās vietas: Rīga, Mālpils
-
lietotājs ljenijs pievienoja Thu Jul 29, 2010 10:08 am
Vai tu zināji, ka slēpnis, kurā iekšā ir kas garšīgs, nereti nonāk meža slēpņotāju vēderos? 
-

ljenijs
-
-
Atgriezties uz Aprīkojums
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Agris un 1 viesis
 |
Jauni ziņojumi |
|
 |
Nav jaunu ziņojumu |
|
 |
Paziņojums |
![Jaunu ieraksti [ Populāri ] Jaunu ieraksti [ Populāri ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_unread_hot.gif) |
Jaunu ieraksti [ Populāri ] |
|
![Nav jaunu ierakstu [ Populāri ] Nav jaunu ierakstu [ Populāri ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_read_hot.gif) |
Nav jaunu ierakstu [ Populāri ] |
|
 |
Piesprausts |
![Jaunu ieraksti [ Slēgti ] Jaunu ieraksti [ Slēgti ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_unread_locked.gif) |
Jaunu ieraksti [ Slēgti ] |
|
![Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ] Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_read_locked.gif) |
Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ] |
|
 |
Pārvietota tēma |
|