Magellan eXplorist 600Magellan eXplorist 600vai kaadam ir eXplorist600 GPS?
man opim ir winjsh vinju iipashi neizmanto domaaju panjemt no winjai, tikai ne es, ne winjsh neko nerubijam! kaads warbuut wareetu paskaidrot? es pat savu locationu newaru atrast! (winjsh ir lat. val.) domaaju prieksh Geocachinga izmantot...
Re: Magellan eXplorist 600
nu kruta, gan jau kāds pienesīs uz paplātes ![]() Explore more, Explore geocaching
ir tāds, bet pogas aukstā laikā vairs neklausa ![]()
Re: Magellan eXplorist 600Vai kādam ir bijusi problēma ar Explorist pieslēgšanu pie PC - vairs negrib pieslēgties - neatrod sevi?
Jā, man kā reiz tā ir noticis. Pagaidām to risinu ņemot ārā SD karti un kopējot datus pa taisno uz tās. Vēlāk ceru šo problēmu risināt ar jaunu garmin ![]() ![]()
Re: Magellan eXplorist 600tātad teorētiski es varu GPX failu uzkopēt pa taisno uz SD apejot Magelanu??
+ man tai problēmai ir vēl tas, ka baterijas indikators visu laiku rāda - uzlādēts + pa retam izmet signālu, ka ''arējā barōšana zaudēta tikos un tikos'' Laikam jau risinājums ir tikai piedraudot ar jaunu Garminu ![]()
Re: Magellan eXplorist 600GPX pa taisno viņš nesaprot, vispirms jākonvertē ar GPS babel uz "magellan explorist SD file" un vēl tur bija kaut kāds limits punktu skaitam, kurš bija mazāks par 500, bet tagad neatceros, cik.
![]()
Re: Magellan eXplorist 600Ja nekļūdos, tad 200. Turklāt, ja ir kaut kādi additional waypointi, tad slēpņu skaits vēl attiecīgi jāsamazina.
Var lūdzu sīkāk? Paldies
Programma, ar kuru var konvertēt visus formātus, kādos mēdz saglabāt GPS datus, no viena uz otru turp un atpakaļ. http://www.gpsbabel.org/ ![]()
Re: Magellan eXplorist 600tātad pocket kverijs uz PC tad man tas fails inputā vai outputā jāmet???
Input. Outputs ir tas ko tev vajag dabūt ārā. ![]()
Re: Magellan eXplorist 600Būšu jau apnicis...
Bet pie Magelan SD file viņš pras ''.upt'' formatu kur lai tādu rauj?
Viņš neprasa. UPT tiks ģenerēts, pie input norādi GPX, pie output UPT, parādi kur ir GPX un kur saglabāt UPT un spied Convert! ![]()
Re: Magellan eXplorist 600Labi, paldies!
Man liekas, ka man ir novilcies ne tas no tā Babeļa - apakšā ir tikai opcija ''apply'' - nevis ''convert''
Iespējams, es pēc atmiņas rakstu. Šobrīd bābelis nav pie rokas. ![]()
Re: Magellan eXplorist 600Vispār jau var ielādēt 200 slēpņus katrā .gs failā- tas, cik tev faili ir uz SD kartes ir vienalga. Vēl var likt arī waipointus, kaut kādus 500 vai 1000 laikam- tiem bija jābūt .wpt formātā.
Ja ir problēmas ar savienošanu ar datoru nes ĀTRI uz servisu, jo tad kad sāksies nākamais gļuks, tad vispār vairs neko nevarēsi izdarīt. Ja netici, varu parādīt 400to eXploristu, kuram neko vairs nevar izdarīt- jāmaina "mātes plate".
Re: Magellan eXplorist 600Serviss ir kur? GPSPartneri?
Starpcitu pamēģināju GPX failu ielādēt SD caur easy gps - viss notiek - nevajag neko nekur konvertēt - un arī Magelāns saprot! Paldies par padomiem! P.S Kāda jums vispār ir pieredze ar servisiem (cena, kvalitāte)
Re: Magellan eXplorist 600Magelānam tas pats GPS partners Allažu ielā.
To, ka nevar vairāk salabot, man pateica par velti. Par diagnostiku neprasīja. Ir dzirdētas arī labākas atsauksmes. ![]()
Jā. Pie vainas varētu būt USB vads, ar testeri skatījos, zūd kontakti viņam, kkad salodēšu un skatīšos kā ir..
22 posts • Lapa 1 no 1
Kas ir PieslēdziesLietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
|
|||||||||||||||||||||||||