Viss par GPS, kartēm, datoriem, telefoniem, programmām, magnētiem, uzlīmēm, kastītēm, gumijas zābakiem, ģeomobīļiem un tā joprojām, beidzot ar pašu geocaching.com un ar to saistītajām fīčām.
lietotājs Pēteris pievienoja Fri Apr 30, 2010 2:33 pm
Citā topikā jau parādījās neliela diskusija par šo, bet manuprāt tas ir pelnījis atsevišķu vietu, tātad: 1) Kas ir GC Vote?Tā ir geocaching.com lapā integrējama sistēma, kas nodrošina slēpņu kvalitātes vērtēšuanu un/vai šo vērtējumu apskati. Kā tas dabā izskatās var redzēt http://gcvote.com/2. Kā tas darbojas?GC Vote tiek instalēts kā pārlūkprogrammas spraudnis (add-on, pugin), tiek atbalstīts Firefox, Chrome un IE. Instalācijas process pārbaudīts ar Chrome, bija ļoti vienkārši. Instalācijas faili un apraksts pieejami šeit: http://gcvote.com/install_en.php3. VērtēšanaLai varētu vērtēt, jāveic papildus reģistrācija, kas visā ir pats nepatīkamākais solis. Tas notiek no geocaching.com profila sūtot vēstuli lietotājam BonnerGuido, kurš acīm redzot šo sistēmu uztur, norādot tajā savu izvēlēto paroli, kas pēc tam jāievada GC Vote konfigurācijas panelī, kuru jūs atradīsies geocaching.com "your profile" lapā. Tā kā šī reģistrācija nav automātiska, tad cilvēciskais faktors ievelkas uz pāris dienām (vismaz man tā bija). 4. SecinājumiSistēma ir laba, tikai jātiek pāri neērtajai reģistrācijai. Labākais ir tas, ka sistēma pilnībā integrējas geocaching.com un esot savietojama arī ar GSAK (vēl neesmu testējis), tātad autoriem aprakstos nav jālīmē nekādi kodi utt. Lai vidējie vērtējuma rādītāji būtu objektīvi, ir nepieciešams, lai ikviens kam nav slinkums, šo sistēmu lietotu 

-

Pēteris
-
- Atbildes: 1194
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 5:41 pm
- Atrašanās vietas: Rīga
-
lietotājs lodzis pievienoja Fri Apr 30, 2010 2:56 pm
Kruta! Vai tas nozīmē, ka caur "GPX Tautai" varēs atlasīt cache arī pēc šiem parametriem, t.i. novērtējuma?!
-

lodzis
-
- Atbildes: 142
- Pievienojies: Sat Nov 07, 2009 10:14 pm
-
lietotājs Pēteris pievienoja Fri Apr 30, 2010 3:10 pm
lodzis rakstīja:Kruta! Vai tas nozīmē, ka caur "GPX Tautai" varēs atlasīt cache arī pēc šiem parametriem, t.i. novērtējuma?!
Nezin vai. Iespējams, ka tikai tad, ja GPX tautai tiks pieslēgts GC Vote datubāzei. Tur jāskatās koda pavēlniekiem, ko var un vai vajag.
-

Pēteris
-
-
lietotājs KasparsB pievienoja Sun May 02, 2010 1:57 pm
Vispār viedokli par vērtēšanu jau aprakstīju šeit http://geoforums.lv/viewtopic.php?f=4&t=282&p=13579#p13579 tā kā šo tēmu vēl nebiju apskatījis. Varu piebilst to ka ja vērtēšana ir "kaut kur ārā"  , tad neturēšu sāpi uz to  Jāskatās kāda info tieši parādās pie slēpņa. Tā kā tiek izmantoti spraudņi, pieļauju, ka būtu jāveic papildus pieprasījums uz gcvote.com (katram slēpnim, kā to visticamāk dara plugins). Kāds LV slēpnis varbūt jau ir vērtēts?
-
KasparsB
-
- Atbildes: 302
- Pievienojies: Tue Aug 19, 2008 6:12 pm
-
lietotājs lodzis pievienoja Sun May 02, 2010 10:07 pm
Es jau visu izdarīju. Ja reģistrējies pirmajā līmenī, tad tas notiek ļoti ātri un tu vari redzēt novērtējumu, bet pats nevari vērtēt. Otrajā līmenī jāsūta pieprasījums un jāgaida atbilde, man tā atnāca 30 min laikā. Tagad varu arī vērtēt.
-

lodzis
-
-
lietotājs juris1c pievienoja Sun May 02, 2010 10:16 pm
Vai kāds var ielikt ekrāna kopiju ar to kā izskatās kāds Latvijas novērtēts slēpnis?
-
juris1c
-
- Atbildes: 182
- Pievienojies: Thu Apr 16, 2009 11:35 pm
-
lietotājs udajs_16 pievienoja Fri May 07, 2010 2:22 pm
Tikai ja negrib, lai visi redz kādu vērtējumu tu ieliki, tad nevajag spiest to insert GC vote info. Vienkārši novērtē un viss.
-
udajs_16
-
- Atbildes: 741
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 3:01 pm
- Atrašanās vietas: Parasti N 56 57.273 E 024 07.592
-
lietotājs mcenroy pievienoja Fri May 07, 2010 4:10 pm
udajs_16 rakstīja:Tikai ja negrib, lai visi redz kādu vērtējumu tu ieliki, tad nevajag spiest to insert GC vote info. Vienkārši novērtē un viss.
GC Vote ir baigi labā štelle, man patīk. rakstot logu, es parasti nekautrējos piespiest to insert pogu. lai jau tauta zin, ko es par to domāju. īpaši jau gadījumos, ja slēpnis ir sūdīgs. protams, senāk atrastiem slēpņiem vērtējumus es saklikšķināju tāpat, jo slinkums virināt vaļā-ciet visus logus. jo vairāk slēpņotāju vērtēs, jo objektīvāks būs novērtējums, jo lielāka iespēja izvēlēties un atsijāt mēslus, kam netērēt laiku.
-

mcenroy
-
- Atbildes: 156
- Pievienojies: Thu Aug 21, 2008 9:25 am
- Atrašanās vietas: ar E39 pa E67
-
lietotājs Papuass pievienoja Fri May 07, 2010 4:36 pm
Uzliku es arī.
-

Papuass
-
- Atbildes: 370
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 6:16 pm
-
lietotājs Papuass pievienoja Fri May 07, 2010 4:45 pm
Ieteicamā vērtēšanas skala, rosinu vērtētājus izpausties pa visu skalu. Suggested quality rating: ? - neutral / not rated yet (nav vēl vērtējuma) 1 - poor (šitkešs, bezjēdzīgs) 2 - below average (zem vidējā, bet būs jau labi) 3 - average (vidējs, gandrīz jau labi) 4 - better than average (labāks par vidējo) 5 - awesome (fantastisks, tā vajadzētu vērtēt tikai izcili labos, tādi katram varētu būt tikai daži slēpņi).
Ja visi puslīdz labie tiks vērtēti ar 5*, tad liela labuma nebūs.
-

Papuass
-
-
lietotājs mcenroy pievienoja Fri May 07, 2010 4:52 pm
Papuass rakstīja:Ieteicamā vērtēšanas skala, rosinu vērtētājus izpausties pa visu skalu. Suggested quality rating: ? - neutral / not rated yet (nav vēl vērtējuma) 1 - poor (šitkešs, bezjēdzīgs) 2 - below average (zem vidējā, bet būs jau labi) 3 - average (vidējs, gandrīz jau labi) 4 - better than average (labāks par vidējo) 5 - awesome (fantastisks, tā vajadzētu vērtēt tikai izcili labos, tādi katram varētu būt tikai daži slēpņi).
var dalīt arī puszvaigznes, līdz ar to skala izstiepjas divreiz garāka.
-

mcenroy
-
-
lietotājs Papuass pievienoja Fri May 07, 2010 5:01 pm
Cik skatījos, vērtēt var tikai ar pilnām zvaigznēm. Tās puses parādās, kad vidējo rēķina, ne?
-

Papuass
-
-
lietotājs lodzis pievienoja Fri May 07, 2010 8:19 pm
Papuass rakstīja:Ieteicamā vērtēšanas skala, rosinu vērtētājus izpausties pa visu skalu. Suggested quality rating: ? - neutral / not rated yet (nav vēl vērtējuma) 1 - poor (šitkešs, bezjēdzīgs) 2 - below average (zem vidējā, bet būs jau labi) 3 - average (vidējs, gandrīz jau labi) 4 - better than average (labāks par vidējo) 5 - awesome (fantastisks, tā vajadzētu vērtēt tikai izcili labos, tādi katram varētu būt tikai daži slēpņi).
Šitā (Papuasam) ir laba vērtējuma sadalījuma skala, pilnīgi piekrītu pēdējam teikumam!Mans variants: 1 - totāls bullshittcache, pasaki paldies, ka nepiekakāju; 1 1/2 - sūds, šoreiz piedošu...bet kāds drīz iekakās; 2 - nu tāds.., nekas īpašs; 2 1/2 - nekas īpašs, ir kur augt; 3 - normāls, bet diemžēl nekādu emociju; 3 1/2 - nu neko...bija OK, patika! 4 - patīk, ir emocijas; 4 1/2 - daudz pozitīvu emociju, apsveicu! 5 - ne pielikt, ne atņemt;
-

lodzis
-
-
lietotājs mcenroy pievienoja Sat May 08, 2010 12:54 am
Papuass rakstīja:Cik skatījos, vērtēt var tikai ar pilnām zvaigznēm. Tās puses parādās, kad vidējo rēķina, ne?
nē, pie GCVote configiem ir sadaļa "Minimum vote count:" tur ieraksti 0.5 un var vērtēt arī ar pusēm.
-

mcenroy
-
-
lietotājs Pēteris pievienoja Sat May 08, 2010 3:07 am
mcenroy rakstīja:Papuass rakstīja:Cik skatījos, vērtēt var tikai ar pilnām zvaigznēm. Tās puses parādās, kad vidējo rēķina, ne?
nē, pie GCVote configiem ir sadaļa "Minimum vote count:" tur ieraksti 0.5 un var vērtēt arī ar pusēm.
Drusku auzas. Minimum vote count ir balsojumu skaits, sākot no kura tev rāda citu sabalsotās zvaigznes. Lai varētu vērtēt ar puszvaigznēm, ir jāieliek ķeksis pie "half stars". Kāds, kurš zin no galvas varētu pastāstīt ar ko atšķiras mean un median.
-

Pēteris
-
-
lietotājs Papuass pievienoja Sat May 08, 2010 10:22 am
1 1 2 3 4 4 5 Mean = (1+1+2+3+4+4+5)/7=2.85714286 Median = 3 (In probability theory and statistics, a median is described as the numeric value separating the higher half of a sample, a population, or a probability distribution, from the lower half.) Tobiš atmetam galējās vērtības, kamēr tiekam pie viena skaitļa.
-

Papuass
-
-
lietotājs dcdace pievienoja Sat May 08, 2010 10:32 am
Tā jau viss baigi forši, tikai vērtējot slēpni zem 3* vajadzētu pierakstīt arī, kāpēc tas ir slikts. Piemēram, kāds Lāču maizi GC1V0V6 Laachu maize bija novērtējis ar 2*, bet logos neviena slikta vārda. Nu es nezinu, ko man mainīt, lai slēpnis kļūtu labāks 
-

dcdace
-
- Atbildes: 193
- Pievienojies: Thu Aug 21, 2008 11:10 am
-
lietotājs Papuass pievienoja Sat May 08, 2010 11:32 am
Pie pietiekami liela balsu skaita tie 2* pazudīs. Par to diskutēt ir tikpat jēdzīgi kā diskutēt par TFTC logiem.
-

Papuass
-
-
lietotājs Papuass pievienoja Mon May 10, 2010 4:09 pm
Saņemās tauta, pārāk maz esam tie vērtētāji  Kā jau teikts - lai redzētu vērtējumus, tikai jāuzinstalē plugins. Lai vērtētu, ir neliels čakars - aizsūtiju meilu, šis man neko neatbildēja, bet šorīt jau savērtēju, laikam parole pieškirta. Ja nepievienosieties, tad slēpņu kvalitāti noteiksim mēs, elitārie ~5-10 cilvēki. Tas nu gan būtu šausmīgi, vai ne?
-

Papuass
-
-
lietotājs juris1c pievienoja Mon May 10, 2010 4:38 pm
dcdace rakstīja:Tā jau viss baigi forši, tikai vērtējot slēpni zem 3* vajadzētu pierakstīt arī, kāpēc tas ir slikts. Piemēram, kāds Lāču maizi GC1V0V6 Laachu maize bija novērtējis ar 2*, bet logos neviena slikta vārda. Nu es nezinu, ko man mainīt, lai slēpnis kļūtu labāks 
Gan jau, ka tauta nav iedziļinājusies, ka GCVote vērtējumi 1 un 2 faktiski ir negatīvi ... pēc inerces vērtē līdzīgi kā D/T zvaigznītes, kur 1 ir viegli un 5 grūti. Varēja tas GCVote labāk būt: -2 slikts -1 vājš 0 normāls 1 labs 2 ļoti labs Lāču maize tad būtu manā skatījumā 0 ... 
-
juris1c
-
- Atbildes: 182
- Pievienojies: Thu Apr 16, 2009 11:35 pm
-
lietotājs mcenroy pievienoja Mon May 10, 2010 8:18 pm
Pēteris rakstīja:mcenroy rakstīja:Papuass rakstīja:Cik skatījos, vērtēt var tikai ar pilnām zvaigznēm. Tās puses parādās, kad vidējo rēķina, ne?
Drusku auzas. Minimum vote count ir balsojumu skaits, sākot no kura tev rāda citu sabalsotās zvaigznes. Lai varētu vērtēt ar puszvaigznēm, ir jāieliek ķeksis pie "half stars".
jā, es laikam atkal kautko samelojos... 
-

mcenroy
-
-
lietotājs sominens pievienoja Tue May 11, 2010 12:41 pm
Uzliku, nosūtīju meilu ar vēlamo paroli, gaidīju atbildi dažas dienas, bet nesagaidīju. Ievadīju paroli savā GCVote Configuration sadaļā un viss aizgāja.
-

sominens
-
- Atbildes: 450
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 6:02 pm
- Atrašanās vietas: Jelgava
-
lietotājs gincha pievienoja Tue May 11, 2010 3:23 pm
sominens rakstīja:Uzliku, nosūtīju meilu ar vēlamo paroli, gaidīju atbildi dažas dienas, bet nesagaidīju. Ievadīju paroli savā GCVote Configuration sadaļā un viss aizgāja.
jap, man tāpat. dzeks laikam neatbild, bet uzreiz apstiprina. Vispar nesaprotu, kadelj to nevar darit automatiski..
A bad day at geocaching is better than good day at work! 
-
gincha
-
- Atbildes: 393
- Pievienojies: Thu Aug 21, 2008 12:19 am
-
lietotājs rzens pievienoja Tue May 11, 2010 10:25 pm
Pirms trim dienām arī uzliku pamēģināt kas un kā, iepatikās. Pārsvarā dažādiem spraudņiem ir kautkādas sīkas lietiņas, kas man nepatīk, un dēļ kurām es tos nelietoju, šim tādu nav. Ļoti kompakts, iekļaujas dizainā un nav lieki sarežģīts. Uzskatu ka šito štelli vajag popularizēt, noderīgs papildinājums. Arī slēpņu autoriem ir vieglāk uzzināt kopējo viedokli par savu slēpni u.t.t. Tālāk. Lai popularizētu domāju ka nevajag kautrēties logojot slēpni uzpiest to "Insert GCVote Info" podziņu divu iemeslu dēļ: 1)Tīri jau popularizēšanas pēc, jo tomēr būs kāds kam ieinteresēs kas tas ir un ko tas dara, un uzspiedīs uz tā linka. (ne visi lasa geoforumu) 2)Tīri intereses pēc autoram, lai ir vieglāk izvērtēt vai piemēram daži ne pārāk labie vērtējumi ir pamatoti vai nav, un tad attiecīgi rīkoties. sominens rakstīja:Uzliku, nosūtīju meilu ar vēlamo paroli, gaidīju atbildi dažas dienas, bet nesagaidīju. Ievadīju paroli savā GCVote Configuration sadaļā un viss aizgāja. Spraudņa mājaslapā jau ir rakstīts, ka uz visiem e-pastiem viņš nespēj atbildēt, un arī neatbildēs, tādēļ lai paskatoties ik pa pāris stundām paši vai ir uzlicis to paroli vai nav.

-
rzens
-
- Atbildes: 4
- Pievienojies: Thu Oct 23, 2008 12:42 pm
-
lietotājs pustraks pievienoja Wed May 12, 2010 1:25 pm
Droši vien pats nedaudz vēlāk viņu uzlikšu, kad būšu pie sava kompja! Bet šo vajag popularizēt! Nesaprotu kāpēc vēl oriģināli šitas pasākums nav geo lapā! Cik daudz cilvēki jau ir reģistrējušies ?
-

pustraks
-
- Atbildes: 80
- Pievienojies: Thu Jul 16, 2009 1:34 pm
-
lietotājs pustraks pievienoja Wed May 12, 2010 8:13 pm
Jā un forši, ka tiek vērtēts pasākums, kurš vēl nav noticis! 
-

pustraks
-
- Atbildes: 80
- Pievienojies: Thu Jul 16, 2009 1:34 pm
-
lietotājs Pēteris pievienoja Mon May 17, 2010 1:44 pm
Pēc neliela cīniņa ar GSAK makrokomandām (līdz šim nebija pieredze ar tām), piedabūju brīnumu strādāt arī GSAK vidē. Diemžēl neko pārlieku labu teikt nevaru, jo neizskatās, ka būtu iespējams filtrēt pēc zvaigžņu skaita vai tamlīdzīgi iznesties, turklāt tās uzrādas tikai online režīmā. Toties lai varēu redzēt šīs zvaigznes bija jāuzinstalē GSAK uzlabots wide view makro, tas gan ir labs, nav tik daudz jāskrollē un smuki rāda arī atribūtus (tiesa gan, arī tikai online režīmā). Novēroju arī, ka ļoti labi var tikt skaidrībā ar paša izliktajiem slēpņiem, nolēmu, ka visus, kam būs mazāk par 3 zvaignēm uzlabošu vai arhivēšu. Vēlāk, iespējams, latiņa būs jāpaceļ. Pagaidām man nesekmīgais ir viens - GC1210V Dzirnavas
-

Pēteris
-
-
lietotājs Papuass pievienoja Mon May 17, 2010 2:00 pm
CGVote balsotāju skaits varētu būt sasniedzis 15 lietotājus: šeit nobalsojusi 13 gab GC27R38 Sapieris kljuudaas vienreiz + Pēteris vēl nav bijis + savus veidotos slēpņus nemeklēju 
-

Papuass
-
-
lietotājs gincha pievienoja Tue May 18, 2010 7:16 pm
16 (tik maz!?!?!?), jo es neesmu to slēpni novērtējis.
A bad day at geocaching is better than good day at work! 
-
gincha
-
- Atbildes: 393
- Pievienojies: Thu Aug 21, 2008 12:19 am
-
lietotājs sominens pievienoja Wed May 19, 2010 10:28 am
Visi vērtētāji neslinkojam uz spiežam "Insert GC Vote info" reģistrējot savus atradumus. 
-

sominens
-
-
lietotājs V.G. fon LV pievienoja Mon May 24, 2010 6:27 pm
Papuass rakstīja:CGVote balsotāju skaits varētu būt sasniedzis 15 lietotājus: šeit nobalsojusi 13 gab GC27R38 Sapieris kljuudaas vienreiz + Pēteris vēl nav bijis + savus veidotos slēpņus nemeklēju 
Es vēl viņu neesmu vērtējis-atradis 
-

V.G. fon LV
-
- Atbildes: 222
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 10:04 pm
-
lietotājs zais pievienoja Wed May 26, 2010 9:03 am
GCVote sāku lietot pavisam nesen. Visus atrastos jaunos slēpņus vērtēju, tāpat arī no pārējiem gc.com LV slēpņiem esmu savērtējis atradumus pēdējās 15 lapās. Pārējiem pagaidām nav pieticis uzņēmības salikt zvaigznītes.
-

zais
-
- Atbildes: 400
- Pievienojies: Fri Aug 22, 2008 10:17 am
- Atrašanās vietas: Rīga un tās pievārte
-
lietotājs ivss_xx pievienoja Wed May 26, 2010 9:10 am
Nez kāpēc http://gcvote.com/listUserVotes.php sarakstā daļai waypoint rādās unknown? P.S. esmu savērtējis jau 248 ģeokačes
-

ivss_xx
-
- Atbildes: 87
- Pievienojies: Tue Dec 02, 2008 2:27 pm
- Atrašanās vietas: Rīga, Mālpils
-
lietotājs zais pievienoja Wed May 26, 2010 9:32 am
Man ielogojoties no darba dotāra, vispār nerāda nevienu manu vērtējumu, t.i. sanāk, ka varu novērtēt divreiz? Tikai nezinu, kas notiks, ja izlikšu vērtējumu šeit - varbūt tad mājās vērtējums neuzrādīsies? Laikam tas ir kaut kāds softa gļuks....
-

zais
-
-
lietotājs zais pievienoja Wed May 26, 2010 9:40 am
Oi, sorry, esmu igaunis - nebija ievadīta GCVote parole. Tagad viss ir tā, kā nākas 
-

zais
-
-
lietotājs sominens pievienoja Wed May 26, 2010 10:09 am
ivss_xx rakstīja:esmu savērtējis jau 248 ģeokačes
Es 477 
-

sominens
-
-
lietotājs Papuass pievienoja Wed May 26, 2010 1:40 pm
Savērtēju 502 slēpņus  Dažus bija grūti atcerēties, īpaši no vienveidīgās Lietuvas.
-

Papuass
-
-
lietotājs mcenroy pievienoja Wed May 26, 2010 4:21 pm
Papuass rakstīja:Savērtēju 502 slēpņus  Dažus bija grūti atcerēties, īpaši no vienveidīgās Lietuvas.
ja nevari atcerēties slēpni, tad jau nekas labs nav bijis. es tādus vērtēju ar vienu zvaigzni.
-

mcenroy
-
-
lietotājs Pēteris pievienoja Wed May 26, 2010 4:24 pm
mcenroy rakstīja:Papuass rakstīja:Savērtēju 502 slēpņus  Dažus bija grūti atcerēties, īpaši no vienveidīgās Lietuvas.
ja nevari atcerēties slēpni, tad jau nekas labs nav bijis. es tādus vērtēju ar vienu zvaigzni.
Es savukārt pārāk neņemos vērtēt ārzemes, tie parasti ir ņemti pēc kvantuma principiem, naktī utt. Atceros ka Palangā vienā parkā bija ~9 slēpņi, no kuriem daži bija pilnīgi sūdi, bet ķīķerēt kurš bija kurš kaut kā nevelk.
-

Pēteris
-
-
lietotājs sapnix pievienoja Thu Jun 03, 2010 9:29 pm
Šodien logojoties ieraudzīju, ka labājā stūrī parādījusies integrēta podziņa no facebook 'I like it' īsti nezinu vai tas saistīts ar Lost & Found mistisku projektu vai kaut ko citu un kur var redzēt rezultātus

- balsoshanas podziņa
Explore more, Explore geocaching
-

sapnix
-
- Atbildes: 317
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 7:23 pm
-
lietotājs Optyroc pievienoja Fri Jun 18, 2010 2:27 pm
GC Vote ir viens mīnuss - ir iespējams novērtēt neatrastu slēpni.
-

Optyroc
-
- Atbildes: 143
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 10:33 pm
-
lietotājs Papuass pievienoja Fri Jun 18, 2010 2:50 pm
Kamēr kāds to sistemātiski nedara, tā nav problēma.
-

Papuass
-
-
lietotājs Pēteris pievienoja Fri Jun 18, 2010 3:11 pm
Papuass rakstīja:Kamēr kāds to sistemātiski nedara, tā nav problēma.
Domājams, ka šādā situācijā var palūgt uzturētājam apskatīties, kurš tas ir un izbeigt spēli.
-

Pēteris
-
-
lietotājs Optyroc pievienoja Fri Jun 18, 2010 7:43 pm
Pēteris rakstīja:Papuass rakstīja:Kamēr kāds to sistemātiski nedara, tā nav problēma.
Domājams, ka šādā situācijā var palūgt uzturētājam apskatīties, kurš tas ir un izbeigt spēli.
Es sodien to izmeginadams, noverteju 2 neatrastus slepnus. Tiesa, ne Latvijas un ieliku jau esoso videjo atzimi. Ceru, ka mani nenoblokes 
-

Optyroc
-
- Atbildes: 143
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 10:33 pm
-
lietotājs V.G. fon LV pievienoja Sat Jun 19, 2010 6:40 pm
Optyroc rakstīja:Pēteris rakstīja:Papuass rakstīja:Kamēr kāds to sistemātiski nedara, tā nav problēma.
Es sodien to izmeginadams, noverteju 2 neatrastus slepnus. Tiesa, ne Latvijas un ieliku jau esoso videjo atzimi. Ceru, ka mani nenoblokes 
Ja tu uzklikšķini atpakaļ uz jautājumzīmes tad tavs balsojums pazūd. (vismaz man tā liekas, jo es kļūdas pēc biju kautkur trāpījis un tagad man viņš rādās kā nevērtēts) 
-

V.G. fon LV
-
- Atbildes: 222
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 10:04 pm
-
lietotājs Jonny.120 pievienoja Mon Jun 21, 2010 12:05 pm
Bet, teiksim, man ārkārtīgi gribas vismaz vienu slēpni noveertēt ar 5*, neskatoties uz to, ka tuvumaa neesmu bijis, un ja lietus tikpat bieži līs kā līdz šim, nemaz nebraukšu to savākt. Baudu esmu guvis ar to vien, ka esmu šim pasācienam konstatējis vietas, kur jābūt, virtuāli tās izpētījis, izstrādājis maršrutu. Tas sanāca uz 700 km pa taisno starp punktiem un nenjemot vērā vēl paša pēdējā punkta atrašanu, jo tas gan vēl nav zināms. Plus kaads sotaks ap kolkas ragu (uz slēpni vairs neattiecas...) un vēl viss mājupceļš... Un, pat ja izbraukšu, bet kauko ne taa saskaitīšu (vai 2 vietas neatradīšu uz vietas,... aa, nee, triis...), otrreiz dievs vien zin, peec cik gadiem vēlreiz doshos turpu......... Optyroc rakstīja:GC Vote ir viens mīnuss - ir iespējams novērtēt neatrastu slēpni.
-
Jonny.120
-
- Atbildes: 38
- Pievienojies: Sat Aug 23, 2008 8:43 pm
-
lietotājs Pēteris pievienoja Tue Jul 27, 2010 12:53 pm
Izskatās, ka vērtētājiem tomēr nagi dikti niez. Vēl nenotikušo GC2B5Z8 Ar mani ATKAL runa kaijas 2 jau pamanījušies novērtēt 4 gab. Turklāt tas izskatās pēc kaut kāda personīgā naida/patikas izteiksmes līdzekļa, jo balsots ir 2x pa 1 zvaigznei un 2x pa 5 zvaigznēm. WTF?
-

Pēteris
-
-
lietotājs dcdace pievienoja Tue Jul 27, 2010 1:05 pm
Pēteris rakstīja:Izskatās, ka vērtētājiem tomēr nagi dikti niez. Vēl nenotikuši GC2B5Z8 Ar mani ATKAL runa kaijas 2 jau pamanījušies novērtēt 4 gab. Turklāt tas izskatās pēc kaut kāda personīgā naida/patikas izteiksmes līdzekļa, jo balsots ir 2x pa 1 zvaigznei un 2x pa 5 zvaigznēm. WTF?
njā, es arī nesaprotu, kas notiek to vērtētāju galvās.
-

dcdace
-
- Atbildes: 193
- Pievienojies: Thu Aug 21, 2008 11:10 am
-
lietotājs Pēteris pievienoja Tue Jul 27, 2010 1:55 pm
Divas balsis jau pazudušas 
-

Pēteris
-
-
Atgriezties uz Aprīkojums
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
 |
Jauni ziņojumi |
|
 |
Nav jaunu ziņojumu |
|
 |
Paziņojums |
![Jaunu ieraksti [ Populāri ] Jaunu ieraksti [ Populāri ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_unread_hot.gif) |
Jaunu ieraksti [ Populāri ] |
|
![Nav jaunu ierakstu [ Populāri ] Nav jaunu ierakstu [ Populāri ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_read_hot.gif) |
Nav jaunu ierakstu [ Populāri ] |
|
 |
Piesprausts |
![Jaunu ieraksti [ Slēgti ] Jaunu ieraksti [ Slēgti ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_unread_locked.gif) |
Jaunu ieraksti [ Slēgti ] |
|
![Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ] Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_read_locked.gif) |
Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ] |
|
 |
Pārvietota tēma |
|