Janvaris rakstīja:slokas ielas seta netalu no dzirciemas un slokas krustojuma? un tada "tiira" tojota?![]()
![]()
84 numurs, janais projekts, 3 istabu dziivoklim, kura biju diezgan debils plaanojums. ja, jaa , corolla tada nu "tiira" bija
:D:D
"Es Tevi redzēju" vieta :)Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)
84 numurs, janais projekts, 3 istabu dziivoklim, kura biju diezgan debils plaanojums. ja, jaa , corolla tada nu "tiira" bija :D:D
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)nja skaidrs tad bij ista. biezhi tur esi? skatijamies uz to dzivokli - liels jau ir bet kkas nepatika.. panemam citu
ujj sorry par offtopicku ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Šodien Mālpilī satiks gincha un co, 3x3 nometnes atklāšanā, kuras ietvaros notika arī slēpņošana
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Uz Ķemeru pārbrauktuves samājos ar kārtējā neidentificētā katlu krāsas automobīļa iemītniekiem, kas nobļāvās pa vaļējo logu "GEO!"
![]() ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Čau Pēter, tas bij me(autoliste - subarupower) ar Whitelady un Edmirali tai katla
Vienbrid jau saku domat ka cerams pareizi sadzirdeji Geo ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)
Nu diez ko jau tur pārklausīties nevar, nav jau gluži upe Tirza Arī uzlīmi spogulī manīju.![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Aaaa veel pa dienu shodien rajona Rimi Uno-x sasveicinaju. Abi pec aliniem bijam ieskrejushi
Rit mus atkal Kemeros vares redzet, ja vis bus pec plana brick tuvuma ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)4 julijā , Jelgavā,uz Pasta ielas nochekoju Xelluc un mamuC ar visu Calibru, pārmiju dažus vārdus un devos tālāk.
7 julijā , Jelgavā pa Zirgu ielu pie Pavasara veikala,Sominens aiznesās ar savu Vento.
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Ap 17:50 Līčos manīts slavenais geobubārs.
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Šodien pēc 18iem braucot mājup pa Ganību dambi pamanīju velosipēdu ar sudrabainu rāmi uz kamā bija geo uzlīme. Uz minētā velosipēda kaut kur aši devās meitene rudiem matiem, brillēm, auduma somu un kaut ko plakanu četrkantainu pasistu padusē. Aizbrauca GC2A9HD Olimpiskais centrs slēpņa virzienā.
izklausās pēc Baltapoga ![]()
šausmiņas! uzliime bij apkraameeta ar mani un vēl visaadiem kraamiem un naacaas balanseet ar vietu roku. Vai martinsm brauca pa to pašu veloceļu?
Jā, pa to pašu. Tu mani vienā brīdī pēc krustojuma ar Sporta ielu apdzini un nogriezies pa labi, nost no Skanstes ielas (kuru iepriekšējā ziņā kļūdaini nodēvēju par Ganību dambi). Būtu es attapīgāks, tad maģisko ģeovārdu apmaiņu būtu veicis turpat uz vietas braucot ar riteni. Jo raugi, arī manam ritenim ir ģeo uzlīme, tikai mazāka un ne tik viegli pamanāma. Kas attiecās "nācās balansēt ar vienu roku", tad es manīju, ka brīžiem balansēšana notika vispār bez rokām ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Šodien braucot no pozitivusa braukts aiz UL-49. Nogriezāties pa kreisi vel salacgrīvā.
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)18.07.2010 vecrīgā redzēju gandrīz nevienu slēpņotāju
![]()
Tā kā pa mola rajonu negribējās staigāt, pēc patīkamā Positivus festiņa, tad bija jāaizskrien uz Upuralām, un nogriežoties pa kreisi tika uzņemts kurss ![]()
jap, sūcām alu pie pirtiņas, kaut kādi dīvaiņi sāk vizināties šurpu/turpu, pēcāk iebrauc un interesējas par Pļavu staciju ![]() šķitai aizdomīgi, pieeju - kātad - kastīšmeklētāji! ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Vakar, t.i. 20.jūlijā, plkst 18:55 uz Jūrmalas šosejas Rīgas virzienā panesos garām oranžam Opel Tigra ar baltu geo uzlīmi. Ar auto marku varbūt pat kļūdos un arī pamāt vai kā citādi dot zīmes nebija iespējams, jo kolēģe (pie stūres) brauca gaismas ātrumā.
![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Tikko 13. janvāra ielas/ 11. novembra krastmalas man blakus joslā pie luksofora stāvēja zaļš Subaru Forester, bet ne tas, kuram lampas uz jumta un lielās CDT uzlīmes uz sāniem, kāds cits. Aizmugurē gan - geocaching uzlīme un dažas citas. Visādi māju, bet šķiet, ka nepamanīja. Krastmalā apgriezās, aizbrauca atpakaļ uz centru.
Šis ir tas pats, kuru pieminēju iepriekš. Manīts manas mājas rajonā, bet vēl nav atsaucies. Būs jāaiziet, jāaizliek vēstulīte aiz loguslaucītāja kādu dienu.. ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Sestdien Kuldīgas pilsētas svētkos satikts ulduxx un olu mešanā bišķi noklausīti kādi 4 nezināmas izcelsmes slēpņotāji.
![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Šodien pulksten 11_35,braucot pa Ulmaņa Gatvi centra virzienā,krustojumā ar Vienības gatvi manīta zila Mazda ar geo uzlimi kreisaja pusē ,nogriezās Jelgavas virzienā.
![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Pirms dažām minūtēm redzēju, kā vesels bars Kuldīgā laužas pa krūmiem un laikam meklē Kuldiga in crosswords slēpni.
![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Sodien ap 8:00 nodiskveroju laivotaju kursh skersoja Daugavu un Ginchu kursh traucas dienas gaitas! Gincha nodiskveroja autobusu, bet es Ginchu!
![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Vakar??? manita Geo mazda FK9924 Liepajas Statoil,pec tam nogriezamies uz Rigas pusi...
Omg...They kill Kennyy...
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Es ar' šodien ap astoņiem vakarā zaļu Mazdu ar uzlīmi labajā pusē redzēju gar Olimpisko centru braucam brītiņu pirms lielās lietusgāzes.
![]()
Es biju vadītājs. ![]()
Vieteejie, vieteejie:) Pienjemam, ka uzraksts uz putekljainaa loga -GEO RULLEE- bija tavs pirkstu darbs ![]()
![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Braucot cauri Mežciemam(Jelgavas).,ap 18:00 šodien., preti, pabrauca garām Subaru Forster ar oranžām uzlimēm.,šķiet ka Pētera.
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Šodien pie dzelzceļa stacijas 'Ozolnieki' stāvēja tas pats tumšais gofiņš (marķēts ar uzlīmi), kas pirms pāris nedēļām tika novērots Jelgavā Tērvetes 88 pagalmā. Nopārkojāmies blakus un atstājām aiz vējstikla slotiņas lapiņu ar sveicieniem. Atgriežoties pēc peldes pa gabalu redzējām kā golfiņš pamet stāvlaukumu. Ziņojums mums netika atstāts. Pārdesmit minūtes vēlāk redzējām, ka tas Jelgavā nogriežas pa kreisi no Rīgas ielas uz Brīvības bulvāri.
Kurš? ![]()
Taisnība. Bijām ceļā no Bauskas uz Ķesterciemu ![]() Jelgavā pa ceļam 2 DNF. ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)vakar, mierīgi pastaigājoties uz Bukultu pili (http://coord.info/GC2AX74)
uzdūros bizenajam Saabaa, kurš bija apstājies ceļa malā un mēģināja atgūties no Lodža Messenger ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)ivss, spoiler alert?
![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)kaqads tur spoileris, dziivesvieta man ir 700m no tilta paar kanaalu!
es gan pats Messenger ņēmis neesmu, bet nu kaut kā liekas, ka tas mans spoileris nav lielāks kā pateikt, ka gals ir Latvijā ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Šodien ap 17 mani pie dzelzceļa muzeja aptaurēja Airavs, tagad jūtos aptaurēts.
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)ivss, es jau neko, bet lodža slepnim tas var būt spoler gan. parediģē tomēr.
vispār man liekas, ja tas otrs cilvēks zin, ka tevi ir saticis, priekš kam to te forumā rakstīt? es tak katru dienu nerakstīšu ka sastopu s3ped un kazhe (tā ir, jo ar viņiem strādāju kopā) vai ka mani katru otro dienu uz vantinieka pamana Airavs?
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Parasti jau šeit neko nerakstu, bet šoreiz nenoturējos.
Vienā no Slovākijas augstākajām virsotnēm Krivanā (2494 mvjl) satikti 2 puiši no LV un kā izrādās slēpņotāji, no pārsteiguma pat aizmirsās niku paprasīt ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)nu tas golfinjs pieder Garozas tornja slepnja autoram:)Buutu redzeejis uzliimi tev buutu atstaajis sveicienu!Piedod!
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Paldies Sominenam par sveicieniem Ozolniekos!!!:)
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Ap pl. 16:45 pie Dominas redzēts slēpņotājs ar pelēku velo ar uzlīmi un sarkanpelēku ķiveri, kas gan nebija galvā, bet piestiprināta pie somas.
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)šodien ap 12.30 nodiskaveroti divi ne pārāk kautrīgi slēpņotāji pie TV acīm, un ap 19 manīta Balta(::) ar Papuass pārbraucot pie gandrīz sarkanā ar velo pie LU
Explore more, Explore geocaching
Maaciitaajs brauca pie Guslara ar siltu picu ciemos ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Šodien pēcpusdienā, braucot uz Rīgu, pirms Bauskas ielas šķērsošanas uzmirkšķināts ar 'avarijkām' melnam Civikam ar mazo GC uzlīmi.
Es - zaļais bembis, kas veica dīvainu manevru, lai nokļūtu priekšā...
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Šodien ap 20 Ulmaņa gatves Nestē diskaverots Gincha ar visu famīliju, mājos pa logu no netrafarēta auto, tomēr tā arī nesamājos
![]() Explore more, Explore geocaching
Maza mašīnīte, maza uzlīmīte Laikam tā biju pārņemts ar braukšanu, ka nepiefiksēju ne "avarijkas", ne dīvainu manevru. ![]()
Re: "Es Tevi redzēju" vieta :)Diskaveroju tumshi zalju Volvo "HJ-...." ar GC logo uz loga, pagalmaa pretii pagriezienam uz Baldoni. Kursh nu tas bija?
![]()
Atgriezties uz Klačas un citas tēmas Kas ir PieslēdziesLietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
|
|||||||||||||||||||||||||