geocaching_lv tvitera kanālā uzplaukumsgeocaching_lv tvitera kanālā uzplaukumsPēkšņi ir pamodies geocaching_lv un kaut kāda abnormāla aktivitāte, padsmit tvītu šodien jau. Lai kas arī būtu tas aktīvists, varbūt var drusku rāmāk? Atgādinājumi par to cik pasaulē ir slēpņu un jautājumi par šī vakara laika prognozi nudien nav nekādas īpašās aktualitātes. Ja nav ko teikt, ir atļauts arī paklusēt. Var jau būt, ka tvitera gadījumā tā nav tiesa, bet negribētos atteikties no kopējā lv slēpņotāju kanāla tikai tāpēc, ka tamā turētājam piemetusies grafomānija.
Re: geocaching_lv tvitera kanālā uzplaukums
Paskaties no cik dažādiem klientiem tiek tvītots; un Tweetdeck lieto daudzi... Foruma tviteris ir atdzīvināts, lai piešķirtu tam funkcionālu nozīmi, kamēr tā tiek piešķirta, tur notiek paliels spams un fufelis. Pagaidām ir jautri, kam par daudz, var šobrīd nesekot. Būs lasāms arī te forumā, labajā pusē.![]()
Re: geocaching_lv tvitera kanālā uzplaukumsPaldies par ašu situācijas skaidrojumu. Tad es kamēr notiek sakaru pārbaude un tā nelasīšu. Galvenais vēlāk atkal atcerēties pierakstīties.
Re: geocaching_lv tvitera kanālā uzplaukumsPersonīgi man gan patīk, ir interesanti. Gan jau turpmāk aktivitāte mazināsies, bet cerams, ka paliks līdzīga aktivitāte un interesantie tvīti arī tupmāk.
Re: geocaching_lv tvitera kanālā uzplaukumsohoo, es nemaz i nezinaaju, ka ir taads twitter lietotaajs.
un labajaa pusee forumam labaak raadiit visu, kas atbilst noteikam #hashtagam. taa buus lietderiigaak, IMO.
5 posts • Lapa 1 no 1
Atgriezties uz Klačas un citas tēmas Kas ir PieslēdziesLietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
|
|||||||||||||||||||||||||

Foruma tviteris ir atdzīvināts, lai piešķirtu tam funkcionālu nozīmi, kamēr tā tiek piešķirta, tur notiek paliels spams un fufelis. Pagaidām ir jautri, kam par daudz, var šobrīd nesekot. Būs lasāms arī te forumā, labajā pusē.