Vai trollis?Vai trollis?Pēdējās dienās PN publicējis jau 4 slēpņus, ko izveidojis lietotājs ktm3. Šobrīd viņa atrasto/izlikto slēpņu bilance ir 4/4. Jā, zināms, ka Lodzim pietika ar 5 atrastiem slēpņiem, lai izveidotu "Durbi", bet šis nav tas gadījums.
Plus gan slēpņotāja viesugrāmatas ieraksti, gan viņa slēpņu apraksti, gan slēpņa autora bilde liek domāt, ka darīšana ir ar trolli. Protams, es nevaru izslēgt variantu, ka šis slēpņotājs patiešām ir brīnišķs "latvijietis" ar "Rossija" krekliņu, kurš angļu valodā lieto tādus vārdus kā "becos", bet slēpņu nosaukumus raksta krieviski un tik izsmeļošus kā "stul" vai "dira". Bet vienlaikus es tomēr rēķinātos ar iespējamību, ka šis "slēpņotājs" ir kārtējais Mārupes vai Juglas pokemons, kurš atradis jaunu veidu, kā paust savu asprātību. Jūsu domas?
Re: Vai trollis?Ņemot vērā, ka ir redzēti varianti 1 atrasts, viens DNF un viens izlikts - vairs neparko nebrīnos. Taču manis minētasi slēpņotajs ir audzis un nepilna gada laika kļuvis pat ļoti o.k..
Šinī gadījumā liekas, ka izaugsmes nebūs un ātri vien ir darams viss iespējamais, lai mēģinātu apturēt so sērgu!!! Kā variants ir - ignorēt slēpni, to nemeklējot(statistikas vergi to nepiedos) un uzreiz rakstīt pamatotus arhivēšanas logus!!!!
Re: Vai trollis?
Nedaudz neloģiski. Manuprāt, lai kaut ko varētu pamatoti rakstīt, ir tomēr uz vietas jāapskatās. Piekrītu, ka konkrētajā gadījumā to, iespējams, nav pat vērts darīt, bet "pamatotu" arhivācijas prasību rakstīšanu neapmeklējot slēpni arī nevar ieviest par sistēmu. Īpaši ņemot vērā, ka PN šobrīd uz arhivācijas prasībām reaģē nekavējoties. ![]()
Re: Vai trollis?Lūk arī slēpņa "dira" atradēja atbilde uz jautājumu "Nu, kāds bija?": http://twitter.com/zais_/status/19911226213
![]()
Re: Vai trollis?Apmeklējiet un tad jums būs pamatots viedoklis.
Man arī nepatīk ktm3 reakcija uz kritiku, bet slēpņi kopumā nav tik slikti, lai tos nodirstu...(es atvienojos)
Re: Vai trollis?Pēc troļļa viņš neizskatās, bet pēc urlas gan, bildē stūrī ir ''one.lv''
Tur tikai urlas sēž!
Re: Vai trollis? :)):))panesās :)) sitiet urlas, urlām nāvi,!!!!! urlām nāvi!!!!! :)):))Geo-people Crazy-people
Re: Vai trollis?BTW, kāda jēga likt tādu slēpni vasaras beigās?
http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... e7d005a5c4 ![]()
Re: Vai trollis?var jau būt ka kopumā ideja nav slikta, tikai laiks nav īstais, vieta arī nav īstā, un šķiet ka konteiners arī diez vai būs īstais
![]() nu tad sanāk, slēpnim jāsaka - bye bye! ![]() Geo-people Crazy-people
Var jau būt, ka vispirms vajag atrast pirms tik konkrēti saka ka nekur neder...
Kāds nekāds? Pēc Antuna pat decembrī peld... ![]()
ka neder teici tu nevis es !!!!Kopumā uzskatu, ka ir lietas ko darīt nevajadzētu un ko darīt nav vērts lai tikai tiktu pie slēpņa, tajā skaitā "aiztikt" dabas liegumu. Tas viens cipars pie statistikas nepastiepj kāda daiktu garāku un arī par labāku cilvēku tevi nepadara. Tas tā - vispārīga filosofija ![]() Geo-people Crazy-people
Re: Vai trollis?Patiesībā jau viņa slēpņiem nav nekāda vaina! Prasās tikai sakrīgs apraksts! Katrā ziņā cilvēks vismaz cenšas atšķirībā no Rīgas Pokemoniem!
![]()
Ja es zinātu, kas ir ''antuna'' ?
GC1XQ4V
19 posts • Lapa 1 no 1
Atgriezties uz Par slēpņiem... Kas ir PieslēdziesLietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
|
|||||||||||||||||||||||||

:)):))

!!!!