Šeit runājam par slēpņiem, kas patika, kas ne pārāk...
lietotājs kirils pievienoja Mon Jun 28, 2010 2:19 pm
Tā kā ne visi ir reģistrējušies geocaching.com vai ne visi tur vairs var ielogoties, domāju, ka vajadzīga vieta, kur ierakstīt svarīgus logus (nevis found it, bet atjaunots vai pazudis). Ceru, ka vajadzīgie cilvēki to redzēs un ņems vērā.
-

kirils
-
- Atbildes: 202
- Pievienojies: Fri Oct 09, 2009 1:20 am
-
lietotājs kirils pievienoja Mon Jun 28, 2010 2:21 pm
27.06.2010 GC134NF AKO by Krii, RollsLV & Co - Atradu hintā minēto, atradu UPR, bet kastes tur vairs nebija. Nekādas paliekas arī 20 metru rādiusā neredzēju. Autoram vajadzētu pārliecināties, ka kaste vēl tur ir.
-

kirils
-
-
lietotājs zhagata pievienoja Mon Jun 28, 2010 3:25 pm
Tā kā ne visi ir reģistrējušies geocaching.com vai ne visi tur vairs var ielogoties
vieta, kur ierakstīt svarīgus logus (nevis found it, bet atjaunots vai pazudis)
Kā tas ir jāsaprot? 
-

zhagata
-
- Atbildes: 29
- Pievienojies: Sun Jun 06, 2010 3:41 pm
-
lietotājs kirils pievienoja Mon Jun 28, 2010 4:23 pm
manupraat, shaadas lietas ir labaak kaadam pateikt, nekaa patureet pie sevis.
nekaadu autora kontaktu man nav un logu es ierakstiit nevaru. pienjemu, ka ir arii citi, kuri var nonaakt liidziigaa situaacijaa, tad ierosinu rakstiit forumaa.
-

kirils
-
-
lietotājs Lopelis pievienoja Mon Jun 28, 2010 5:57 pm
kirils rakstīja:manupraat, shaadas lietas ir labaak kaadam pateikt, nekaa patureet pie sevis.
nekaadu autora kontaktu man nav un logu es ierakstiit nevaru. pienjemu, ka ir arii citi, kuri var nonaakt liidziigaa situaacijaa, tad ierosinu rakstiit forumaa.
pīpē zāli ?
.............................
-

Lopelis
-
- Atbildes: 149
- Pievienojies: Wed Aug 26, 2009 10:58 am
- Atrašanās vietas: Tallinn
-
lietotājs kirils pievienoja Mon Jun 28, 2010 7:28 pm
huh? es nesaprotu, kur ir probleema? http://www.geocaching.com/faq/default.aspxWhat do I do if I find out that a cache has gone missing? If you visit a cache location and the cache is missing, make sure to log the cache as one that you "Did Not Find" so the cache owner is notified. Cache owners who repeatedly receive "Did Not Find" logs should check to see that their cache has not been removed. As a geocacher, if you notice that a cache detail page has an unusual number of "Did Not Find" logs, please let the local reviewer know or contact us. We rely on the geocaching community to let us know the status of caches in their area.
Es nevaru ierakstiit logu, jo nevaru ielogoties. Taapeec ierakstu geoforums.lv, kas ir lielaakais LV geocaching community.
-

kirils
-
-
lietotājs ikaaca&egita pievienoja Mon Jun 28, 2010 9:08 pm
kirils rakstīja:huh? es nesaprotu, kur ir probleema? http://www.geocaching.com/faq/default.aspxEs nevaru ierakstiit logu, jo nevaru ielogoties. Taapeec ierakstu geoforums.lv, kas ir lielaakais LV geocaching community.
Hmmm, bet kāpēc Tu nevari ielogoties?  Vnk neredzu jēgu šādam topikam, ja visi pārējie, kas vēlas, var ielogoties un pie attiecīgā slēpņa ierakstīt ziņu vai sūtīt PM autoram.
-

ikaaca&egita
-
- Atbildes: 89
- Pievienojies: Wed Feb 04, 2009 11:46 am
- Atrašanās vietas: Rīga, Biksti, Ērgļi
-
lietotājs Gatisk pievienoja Tue Jun 29, 2010 1:18 am
ikaaca&egita rakstīja:kirils rakstīja:huh? es nesaprotu, kur ir probleema? http://www.geocaching.com/faq/default.aspxEs nevaru ierakstiit logu, jo nevaru ielogoties. Taapeec ierakstu geoforums.lv, kas ir lielaakais LV geocaching community.
Hmmm, bet kāpēc Tu nevari ielogoties?  Vnk neredzu jēgu šādam topikam, ja visi pārējie, kas vēlas, var ielogoties un pie attiecīgā slēpņa ierakstīt ziņu vai sūtīt PM autoram.
Kirilam ir jēga, jo viņš GC ir "Banned Member" un tapēc nevar ielogoties. Arī PM viņam caur GC.com lapu nevar nosutit. Protams arī viņš nevar neko no GC lapas nosūtīt. Tā ka atliek tikai šeit, kamēr GC.com nav pārcēlies uz ftf.lv  . Neesmu gan dzirdējis ka Latvijā vēl kāds būtu "banned".
-
Gatisk
-
- Atbildes: 285
- Pievienojies: Wed Apr 15, 2009 11:33 pm
-
lietotājs rita666 pievienoja Tue Jun 29, 2010 6:57 am
Gatisk rakstīja:ikaaca&egita rakstīja:kirils rakstīja:huh? es nesaprotu, kur ir probleema? http://www.geocaching.com/faq/default.aspxEs nevaru ierakstiit logu, jo nevaru ielogoties. Taapeec ierakstu geoforums.lv, kas ir lielaakais LV geocaching community.
Kirilam ir jēga, jo viņš GC ir "Banned Member" un tapēc nevar ielogoties. Arī PM viņam caur GC.com lapu nevar nosutit. Protams arī viņš nevar neko no GC lapas nosūtīt. Tā ka atliek tikai šeit, kamēr GC.com nav pārcēlies uz ftf.lv  . Neesmu gan dzirdējis ka Latvijā vēl kāds būtu "banned".
Kas ir "banned"? 
-
rita666
-
- Atbildes: 60
- Pievienojies: Tue Apr 14, 2009 6:16 pm
-
lietotājs kazhe pievienoja Tue Jun 29, 2010 8:16 am
Parasti ar "banned" saprot lietotāju, kuram liegta pieeja kādai sistēmai kādu kaitniecisku darbību rezultātā. Nezinu, par kādiem kirilismiem šādu banu var nopelnīt, bet pieņemu, ka tas varētu būt hakerīgu mēģinājumu iegūt gpx failus rezultāts.
-
kazhe
-
- Atbildes: 61
- Pievienojies: Fri Feb 13, 2009 11:35 pm
-
lietotājs martinello pievienoja Tue Jun 29, 2010 9:44 am
uztaisi iekš GC jaunu profilu (kautvai FTF.LV ?) , un logo DNFus vai notes, sūti ziņas ! 
-

martinello
-
- Atbildes: 146
- Pievienojies: Fri Aug 22, 2008 5:39 pm
- Atrašanās vietas: Mangaļsala
-
lietotājs kirils pievienoja Tue Jun 29, 2010 11:29 am
es labaak jaunu geocaching.com lapu uztaisu, nekaa jaunu profilu. ja vinjiem mani tur nevajag, tad es varu iet tur, kur mani vajag 
-

kirils
-
-
-

Lopelis
-
- Atbildes: 149
- Pievienojies: Wed Aug 26, 2009 10:58 am
- Atrašanās vietas: Tallinn
-
lietotājs sapnix pievienoja Tue Jun 29, 2010 5:45 pm
man tomēr interesē par kādiem netipiskiem vaicājumiem gc datubāzei kirilis izpelnījās banu
Explore more, Explore geocaching
-

sapnix
-
- Atbildes: 317
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 7:23 pm
-
lietotājs kirils pievienoja Tue Jun 29, 2010 10:40 pm
no sava juuzera neko iipashu neesmu dariijis. meedzu reizi meenesii ielogoties un saregjistreet found un dnf. varbuut par retu logojos, taapeec nobanoja? :D
-

kirils
-
-
lietotājs ikaaca&egita pievienoja Tue Jun 29, 2010 11:15 pm
kirils rakstīja:es labaak jaunu geocaching.com lapu uztaisu, nekaa jaunu profilu. ja vinjiem mani tur nevajag, tad es varu iet tur, kur mani vajag 
Protams, var jau operēt mandeles caur anālo atveri, bet vai no tā krāniņš pastiepsies? Vai eksperimentiem ar gc.com labāk nevajadzētu izveidot kādu viltus profilu nevis riskēt ar to, ar kuru reāli tiek slēpņots? P.S. Nothing personal...
-

ikaaca&egita
-
-
lietotājs Pēteris pievienoja Tue Jun 29, 2010 11:42 pm
Nu ko, tātad jauns Kiriljoks - Pat Čaks Noriss nav izbanots no geocaching.com, to spēj panākt tikai Kirils. Divreiz.
-

Pēteris
-
- Atbildes: 1194
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 5:41 pm
- Atrašanās vietas: Rīga
-
lietotājs kirils pievienoja Wed Jun 30, 2010 1:16 am
ikaaca&egita rakstīja:Protams, var jau operēt mandeles caur anālo atveri, bet vai no tā krāniņš pastiepsies? Vai eksperimentiem ar gc.com labāk nevajadzētu izveidot kādu viltus profilu nevis riskēt ar to, ar kuru reāli tiek slēpņots?
P.S. Nothing personal...
neko slikti negribu teikt, bet vai tad saregjistreet found un dnf ir kaadi iipashi eksperimenti? lasiit vajag uzmanigak. kirils rakstīja:no sava juuzera neko iipashu neesmu dariijis. meedzu reizi meenesii ielogoties un saregjistreet found un dnf. varbuut par retu logojos, taapeec nobanoja? 
-

kirils
-
-
lietotājs kazhe pievienoja Wed Jun 30, 2010 7:52 am
ja patiešām Kirils nav veicis nekādas īpašas darbības, lai tiktu nobanots no GC.com, jāatzīst, ka Kirila power ir vēl lielāks, nekā bija domāts.
-
kazhe
-
- Atbildes: 61
- Pievienojies: Fri Feb 13, 2009 11:35 pm
-
lietotājs KasparsB pievienoja Wed Jun 30, 2010 7:23 pm
Galvenais, lai tas nenonāk līdz LV peitusam.
-
KasparsB
-
- Atbildes: 302
- Pievienojies: Tue Aug 19, 2008 6:12 pm
-
lietotājs udajs_16 pievienoja Fri Jul 02, 2010 12:03 am
Tad jau tomēr ir iespēja nobanot spēlētāju. 
-
udajs_16
-
- Atbildes: 741
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 3:01 pm
- Atrašanās vietas: Parasti N 56 57.273 E 024 07.592
-
lietotājs Kraanc pievienoja Mon Jul 05, 2010 11:01 am
Kautkas tajā visā nav tīrs, nedomāju ka kādu banotu tāpat vien, kurš reti parādās, vai slikti izteicās, nevajag jau d***, cilvēki nav stulbi. Savukārt ja tā ir kāda kļūda, tad tu Kiril sen jau būtu aizsūtījis vēstuli no sava inbox meila un palūdzis skaidrojumu GC kas par sū***, tā kā vari neliegties ka kautkur ir bijis "tusiņš"  ne tā??? 
Geo-people Crazy-people
-

Kraanc
-
- Atbildes: 74
- Pievienojies: Thu Nov 12, 2009 4:21 pm
-
lietotājs Pēteris pievienoja Mon Jul 05, 2010 12:07 pm
Nu Kirils jau netieši pateica, ka viņš logo slēpņus reizi mēnesī, un visticamāk tas notiek, uzrīdot geocaching.com kādu skriptu, kas savukārt tajā galā adminam šķiet aizdomīgi, jo izskatās pēc bota (ir jau arī). Tā rezultātā Kirils tiek nobanots uz "paranormal activity" pamata, un pats apvainojas jo šis "batch processing" skripts viņam pašam likās baigi ērts un kruts. Tagad Kirils logos slēpņus forumā, un nepaies ne ilgs laiks, kad viņs šo procesu automatizēs. Tas ir tas, ko es esmu no pirksta izzīdis, lasot šo diskusiju. 
-

Pēteris
-
- Atbildes: 1194
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 5:41 pm
-
lietotājs kirils pievienoja Wed Jul 07, 2010 2:20 pm
es meenesii apmekleeju videeji 5 sleepnjus un izteiku bez skripta shim meerkjim :) tas man veel nav uzrakstiits.
-

kirils
-
-
lietotājs normis99 pievienoja Wed Jul 07, 2010 3:09 pm
interesanti tad, uz kāda principa strādā FTF.lv ?
-

normis99
-
- Atbildes: 299
- Pievienojies: Tue Apr 14, 2009 6:05 pm
- Atrašanās vietas: N 56° 57.518 E 024° 09.134
-
lietotājs kirils pievienoja Thu Jul 08, 2010 12:07 am
ftf.lv darbiibai nav un nekad nav bijis nepiecieshams regjistreets lietotaajs ieksh taa diivainaa saita.
-

kirils
-
-
lietotājs normis99 pievienoja Thu Jul 08, 2010 9:11 am
ja tev sirdsapziņa tīra, uzmailo tak uz suportu un pajautā vismaz intereses pēc par ko tevi nobanoja 
-

normis99
-
-
lietotājs reperio_LV pievienoja Thu Jul 08, 2010 11:40 am
kirils rakstīja:ftf.lv darbiibai nav un nekad nav bijis nepiecieshams regjistreets lietotaajs ieksh taa diivainaa saita.
Plika diršana! Kirilpower 100% zina par ko nobanots, tikai kaunās to pateikt! Gan jau kaut kādu figņu iebakstīja gc.com. 
-
reperio_LV
-
- Atbildes: 287
- Pievienojies: Tue Nov 11, 2008 11:07 pm
-
lietotājs Papuass pievienoja Thu Jul 08, 2010 1:52 pm
reperio_LV rakstīja:Plika diršana! Kirilpower 100% zina par ko nobanots, tikai kaunās to pateikt! Gan jau kaut kādu figņu iebakstīja gc.com. 
Labāk domāsim pozitīvi un uzskatīsim to visu kā izteiksmes veidu.
-

Papuass
-
- Atbildes: 370
- Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 6:16 pm
-
lietotājs kirils pievienoja Fri Jul 09, 2010 3:57 pm
a pa seju par lamaashanos? varu atsuutiit skriinshotu, ja netici, ka nezinu, kaapeec nevaru piekljuut. kaads admins vareetu satiiriit sheit drazu un atstaat tikai logus.
-

kirils
-
-
lietotājs espac pievienoja Fri Jul 09, 2010 5:13 pm
man beidzot pieleca ideja. Šeit toč nekāda atrasto kastīšu logošana nenotiks  Saņemies, uztaisi jaunu profilu un logojies geocaching.com kur to arī paredzēts darīt. Domāju, ka ar to arī tēmu var mierīgi slēgt un uzskatīt par pēkšņa prāta aptumsuma izraisītu "joku"  kirils rakstīja:a pa seju par lamaashanos? varu atsuutiit skriinshotu, ja netici, ka nezinu, kaapeec nevaru piekljuut. kaads admins vareetu satiiriit sheit drazu un atstaat tikai logus.
-

espac
- Site Admin
-
- Atbildes: 113
- Pievienojies: Tue Aug 19, 2008 4:18 pm
-
lietotājs reperio_LV pievienoja Mon Jul 12, 2010 8:49 am
kirils rakstīja:a pa seju par lamaashanos?  Bērns!
-
reperio_LV
-
- Atbildes: 287
- Pievienojies: Tue Nov 11, 2008 11:07 pm
-
lietotājs Instigater pievienoja Mon Jul 12, 2010 1:13 pm
Rallija Latgale laika lidz dopam bija palikusi 1 stunda. Domajam panemt to pamesto slēpni Meltenji. Ar mobilo un Google maps pareizais celš izskatitijas no kreisas puses ala Ilzas. Iebraucam pamesta vienseta, bet atraduši tikai senlietas pirtij, devamies talak. Pavacam no cela sakritušos kokus, bet neko diži talu netikam - priekša bija slapjums tads, ka pat šajas "vesajas" dienas tur tikai 4x4 tehnika deretu. Bijām 650m attālumā, kas dotajā dienā likās nepaņemami tālu. Diemžel šis slepnis, ka tagad skatos normala karte, bija janem pa citu celu, tiesa, ar 4x4 tehniku pilnig jutu, ka butu izbraukuši ari no nepareizas puses. Paldies par ekskursiju šaja apvidu.
-
Instigater
-
- Atbildes: 9
- Pievienojies: Tue Jun 22, 2010 10:59 pm
-
lietotājs normis99 pievienoja Tue Jul 27, 2010 8:38 am
WTF? Aizveriet tak šito topiku kāds. absurds totāls. Vai tiešām nekādi nevar ielogoties tur kur vajag?
-

normis99
-
-
lietotājs ikaaca&egita pievienoja Tue Jul 27, 2010 8:51 am
Kiril, kas ar Tevi? Logus GC lapā nevari ierakstīt, VM.turistu forumā nevari atrast? Laikam būsi saslimis. VM.turists forumā ir atrodams viens un divi, ja kas, viņa viewprofile numurs ir 403.
-

ikaaca&egita
-
-
lietotājs kirils pievienoja Fri Jul 30, 2010 3:14 pm
Autors varētu pārbaudīt GC2CA5A LizingciematsIzdevās noskaidrot gala koordinātes, bet tur izčamdīju visas 1.5 slēpņa vietas. Atradu tikai šo to, kas var būt noderīgs CITO eventam. Ja autors ir te, varētu atsaukties, varbūt esmu totāls taisnstūris un nemāku atrast.
-

kirils
-
-
lietotājs kirils pievienoja Fri Jul 30, 2010 6:23 pm
GC2CA5A Lizingciemats tomeer tur ir. aplausi autoram.
-

kirils
-
-
lietotājs ikaaca&egita pievienoja Mon Aug 02, 2010 10:55 am
Tad Tu tā kā iedomājies, ka esi atradumu ŠEIT pielogojis?
-

ikaaca&egita
-
-
lietotājs kirils pievienoja Mon Aug 02, 2010 12:50 pm
nee, es tikai pazinjoju autoram, ka kastiite ir uz vietas un satraukumam nav pamata.
atradumus es logoju .txt failaa, ja nu tas kaadu skar vai interesee.
-

kirils
-
-
Atgriezties uz Par slēpņiem...
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Maija un 1 viesis
 |
Jauni ziņojumi |
|
 |
Nav jaunu ziņojumu |
|
 |
Paziņojums |
![Jaunu ieraksti [ Populāri ] Jaunu ieraksti [ Populāri ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_unread_hot.gif) |
Jaunu ieraksti [ Populāri ] |
|
![Nav jaunu ierakstu [ Populāri ] Nav jaunu ierakstu [ Populāri ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_read_hot.gif) |
Nav jaunu ierakstu [ Populāri ] |
|
 |
Piesprausts |
![Jaunu ieraksti [ Slēgti ] Jaunu ieraksti [ Slēgti ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_unread_locked.gif) |
Jaunu ieraksti [ Slēgti ] |
|
![Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ] Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ]](http://geoforums.lv/styles/versatility4/imageset/topic_read_locked.gif) |
Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ] |
|
 |
Pārvietota tēma |
|