Ienākt

Events From Kurland with love atradušajiem?

Meklē ceļabiedrus lai dotos ģeotūrē? Ir ideja spontānam mikroeventam? Šeit viss, kas saistīts ar pasākumiem, kas tuvojas. Pagājušie pasākumi meklējami arhīvā.

Events From Kurland with love atradušajiem?

Atbildētlietotājs kazhe pievienoja Fri Jul 23, 2010 10:46 am

Tā kā nu jau ir diezgan daudz slēpņotāju, kas atraduši tēmas nosaukumā minēto slēpni, šķiet, varētu būt pienācis laiks, kad varētu uzorganizēt tā atradēju tikšanos ar iespēju cilvēkiem padalīties pieredzē, stāstos un piedzīvojumos? Pasākuma norises vieta varētu būt pie Engures ezera - man droši vien nav jāprecizē, kur tieši.
Ir gan jautājums, vai šāda stila eventu var GC.com reģistrēt - proti, tādu, kurā netiek pielaisti slēpņotāji, kas nav atraduši konkrēto slēpni?
Un - vai tautai būtu interese par šādu pasākumu?
kazhe

Atbildes: 61
Pievienojies: Fri Feb 13, 2009 11:35 pm

Re: Events From Kurland with love atradušajiem?

Atbildētlietotājs driver_Andris pievienoja Fri Jul 23, 2010 11:19 am

Izklausaas interesanti, ja buutu kautkur netaalu, jo kautkur braukt taadeelj gan liekaas lieki :) Kaa arii ne visi tiks atbilstoshajos datumos utt. Turklaat shobriid kaa reizi esam starp diviem "chill" tipa eventiem (Roze & Kaijas), un tajos jau arii var vienkaarshi pamukt malinjaa uz kaadu briisninju un aprunaaties.

Varbuut var sarunaat, ka pirms Kaijaam, piemeeram, visi satiekaas punktaa X (no Kurland punktiem), papljaapaa un tad visi kopiigi dodaas uz Kaijaam? :ymparty:
driver_Andris

Atbildes: 55
Pievienojies: Mon Jun 01, 2009 9:40 pm

Atbildētlietotājs kazhe pievienoja Fri Jul 23, 2010 11:31 am

Doma bija, ka to varētu apvienot ar kādu aktīvāku atpūtu - tālab arī nepiedāvāju, piemēram, tusiņu pie Valdemārpils stacijas tualetes. Plus - nav arī domāts, ka tam jānotiek obligāti kaut kad tagad uz sitiena, jo vairākas tuvākās nedēļas nogales jau tāpat ir saplānotas uz priekšu.
kazhe

Atbildes: 61
Pievienojies: Fri Feb 13, 2009 11:35 pm

Atbildētlietotājs Elhana pievienoja Fri Jul 23, 2010 1:27 pm

Es labprāt piedalītos pasākumā. Engures ezers, man liekās, vislabākā vieta.
Var ietusēt pirms Kaijām (jo tas events ir no plkst. 16), vai arī kaut kad augustā izvelēties atsevišķu dienu. Publicēt GC.com gan nav labākā doma, jo šis ir pasākums ļoti ierobežotajam cilvbēku lokam. :ymparty:
Last edited by Elhana on Fri Jul 23, 2010 9:48 pm, edited 1 time in total.
Attēls
Lietotāja avatārs
Elhana

Atbildes: 112
Pievienojies: Mon Feb 23, 2009 3:56 pm

Atbildētlietotājs normis99 pievienoja Fri Jul 23, 2010 2:52 pm

Elhana, spoiler alert! Ne-atradēji nezin kur ir punkts !!!
Attēls
Lietotāja avatārs
normis99

Atbildes: 299
Pievienojies: Tue Apr 14, 2009 6:05 pm
Atrašanās vietas: N 56° 57.518 E 024° 09.134

Atbildētlietotājs lodzis pievienoja Fri Jul 23, 2010 7:03 pm

Droši vien man, kā daļējam vaininiekam, arī jāiesaistās diskusijā.
Pats nekādus eventus rīkot netaisos (dēļ sociālās daļas). Bija man doma kaut ko rīkot Liepājā, taču transformēju plānoto pasākumu ROT FRONT izskatā.
Runa būs ne tikai par FKwL slēpni, bet arī par jebkuru citu.
Ak jā, pats es Kaijās arī nebūšu, dēļ dreskoda un arī tāpēc, ka nebūs eksotikas - iespēja nakšņot tīklu būdā!
1. Jaukt ar kādu citu pasākumu nebūtu solīdi (no sērijas paiet maliņā un parunāties) vai arī pirms pasākuma citā vietā (tajā dienā jāvalda kaiju garam).
2. īpaši tālu braukt no Rīgas arī nav jēgas, tikai lai stundu parunātu...
3. Man jau patika Rose formāts, nekāda stresa - dzer tik alu!

Priekšlikumi:
Foruma sadaļā "Plānotās aktivitātes", izveidot tēmu "Mikroeventi".
Ja vismaz divi cilvēki ir nobrieduši sanākt kopā par kaut ko parunāt, tad tie iepriekš izdara ierakstu: piem. 21. jūlijā Runcī, 18-22, dalamies pieredzē par Cacu salu.
Kāpēc divi cilvēki? Tāpēc, ka ne ar ko nevajadzēs rēķināties. Atnāks kāds vai nē, mēs 2 tur būsim un runāsimies. ja kāds vēl būs - ideāli.
MIkroeventu tēmā baigi nevajadzētu čatot - viens ieraksts ar laiku, vietu un aktivitāti (tēmu) un viss. Būs kāds vai nebūs, tas vairs nav svarīgi. Varbūt caur PM vēl var kaut ko sakoordinēt.

Šitais man radās vakar staigājot pa Vecrīgu un domājot, ar ko kopē varētu iedzert sulu.
Lietotāja avatārs
lodzis

Atbildes: 142
Pievienojies: Sat Nov 07, 2009 10:14 pm

Atbildētlietotājs V.G. fon LV pievienoja Fri Jul 23, 2010 9:23 pm

lodzis rakstīja:
Šitais man radās vakar staigājot pa Vecrīgu un domājot, ar ko kopē varētu iedzert sulu.

Ja ir interese caur PM varu padalīties ar infu kur regulāri notirk divu un vairāk geocilvēku mikroeventi bez jebkādas sarunāšanas :)) \m/
Attēls Attēls
Lietotāja avatārs
V.G. fon LV

Atbildes: 222
Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 10:04 pm

Atbildētlietotājs Pēteris pievienoja Sat Jul 24, 2010 2:32 am

lodzis rakstīja:Ak jā, pats es Kaijās arī nebūšu, dēļ dreskoda un arī tāpēc, ka nebūs eksotikas - iespēja nakšņot tīklu būdā!

Pieļauju, ka dēļ dreskoda prom nedzīs.

lodzis rakstīja:MIkroeventu tēmā baigi nevajadzētu čatot - viens ieraksts ar laiku, vietu un aktivitāti (tēmu) un viss. Būs kāds vai nebūs, tas vairs nav svarīgi. Varbūt caur PM vēl var kaut ko sakoordinēt.

Tas parasti nestrādā, ja vien tēma netiek brutāli slēgta, vienmēr atradīsies, kāds, kam kaut ko vēl vajag piebilst (līdzīgi kā čatošana ar notes palīdzību GC logos). Bet var jau mierīgi katram mikroeventam taisīt savu tēmu. Es jau te vecos pasākumus izmetu, kad sanāk pieķerties.
AttēlsAttēls
Lietotāja avatārs
Pēteris

Atbildes: 1194
Pievienojies: Wed Aug 20, 2008 5:41 pm
Atrašanās vietas: Rīga

Atbildētlietotājs juris1c pievienoja Sat Jul 24, 2010 1:20 pm

Laikam ejot šāda apjoma slēpņu meklēšanas laikā iegūtās emocijas un atmiņas noplok, tās tiek aizstātas ar jaunām ... The Messenger, Mūžības skartie, u.c.

Uzreiz pēc FKwL atrašanas man būtu bijis daudz ko aizgūtnēm stāstīt, bet tagad jau vairs nedomāju, ka speciāli piedalītos šādā pasākumā ... ja nu vienīgi dzerot sulu izgāzis vēderu kādā vēsā vietā.
juris1c

Atbildes: 182
Pievienojies: Thu Apr 16, 2009 11:35 pm

Atbildētlietotājs lodzis pievienoja Sat Jul 24, 2010 1:47 pm

juris1c rakstīja:Laikam ejot šāda apjoma slēpņu meklēšanas laikā iegūtās emocijas un atmiņas noplok,

Šeit es pilnībā piekrītu, tās ir laicīgas emocijas (vismaz man un Jurim1c :) ) ja nav izdarīts uz karstām pēdām, tad nokavēts:(
Lietotāja avatārs
lodzis

Atbildes: 142
Pievienojies: Sat Nov 07, 2009 10:14 pm

Atbildētlietotājs Puuce pievienoja Tue Jul 27, 2010 7:50 am

Es arī zinu, kur notiek V.G. pieminētā vairāku cilvēku neorganizēta tikšanās mikro Eventā. ;)

Man mājās katru vakaru notiek mikro Events ar Cīruli, bet, ja atnāk vēl Marcho_LV ciemos, tad arī alu iedzeram. :))

Bet es nesaprotu to dalīšanos pieredzē.. visi dalīsies viens ar otru par to slēpni, kuru visi Eventa dalībnieki ir atraduši?? ;) Vai logs "Found it" ir tikai ieejas biļete??
Lietotāja avatārs
Puuce

Atbildes: 118
Pievienojies: Mon Mar 23, 2009 8:42 pm

Atgriezties uz Pasākumi

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Jauni ziņojumi Jauni ziņojumi    Nav jaunu ziņojumu Nav jaunu ziņojumu    Paziņot Paziņojums
Jaunu ieraksti [ Populāri ] Jaunu ieraksti [ Populāri ]    Nav jaunu ierakstu [ Populāri ] Nav jaunu ierakstu [ Populāri ]    Pielipināts Piesprausts
Jaunu ieraksti [ Slēgti ] Jaunu ieraksti [ Slēgti ]    Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ] Nav jaunu ierakstu [ Slēgti ]    Pārvietota tēma Pārvietota tēma

Kas ir Pieslēdzies

Pavisam ir 1 lietotājs online :: 0 Reģistrēto, 0 Slēpto un 1 Ciemiņš (balstīts uz aktīvo lietotāju skaitu pēdējās 5 minūtēs)
Visvairāk lietotāju bija 63 Tue Dec 22, 2009 11:24 pm

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Current time

Pašlaik ir Wed Sep 08, 2010 9:23 am