Tā kā nu jau ir diezgan daudz slēpņotāju, kas atraduši tēmas nosaukumā minēto slēpni, šķiet, varētu būt pienācis laiks, kad varētu uzorganizēt tā atradēju tikšanos ar iespēju cilvēkiem padalīties pieredzē, stāstos un piedzīvojumos? Pasākuma norises vieta varētu būt pie Engures ezera - man droši vien nav jāprecizē, kur tieši.
Ir gan jautājums, vai šāda stila eventu var GC.com reģistrēt - proti, tādu, kurā netiek pielaisti slēpņotāji, kas nav atraduši konkrēto slēpni?
Un - vai tautai būtu interese par šādu pasākumu?
Events From Kurland with love atradušajiem?Re: Events From Kurland with love atradušajiem?Izklausaas interesanti, ja buutu kautkur netaalu, jo kautkur braukt taadeelj gan liekaas lieki
Kaa arii ne visi tiks atbilstoshajos datumos utt. Turklaat shobriid kaa reizi esam starp diviem "chill" tipa eventiem (Roze & Kaijas), un tajos jau arii var vienkaarshi pamukt malinjaa uz kaadu briisninju un aprunaaties.Varbuut var sarunaat, ka pirms Kaijaam, piemeeram, visi satiekaas punktaa X (no Kurland punktiem), papljaapaa un tad visi kopiigi dodaas uz Kaijaam? ![]()
Re: Events From Kurland with love atradušajiem?Doma bija, ka to varētu apvienot ar kādu aktīvāku atpūtu - tālab arī nepiedāvāju, piemēram, tusiņu pie Valdemārpils stacijas tualetes. Plus - nav arī domāts, ka tam jānotiek obligāti kaut kad tagad uz sitiena, jo vairākas tuvākās nedēļas nogales jau tāpat ir saplānotas uz priekšu.
Re: Events From Kurland with love atradušajiem?Es labprāt piedalītos pasākumā. Engures ezers, man liekās, vislabākā vieta.
Var ietusēt pirms Kaijām (jo tas events ir no plkst. 16), vai arī kaut kad augustā izvelēties atsevišķu dienu. Publicēt GC.com gan nav labākā doma, jo šis ir pasākums ļoti ierobežotajam cilvbēku lokam. ![]() Last edited by Elhana on Fri Jul 23, 2010 9:48 pm, edited 1 time in total.
Re: Events From Kurland with love atradušajiem?Elhana, spoiler alert! Ne-atradēji nezin kur ir punkts !!!
Re: Events From Kurland with love atradušajiem?Droši vien man, kā daļējam vaininiekam, arī jāiesaistās diskusijā.
Pats nekādus eventus rīkot netaisos (dēļ sociālās daļas). Bija man doma kaut ko rīkot Liepājā, taču transformēju plānoto pasākumu ROT FRONT izskatā. Runa būs ne tikai par FKwL slēpni, bet arī par jebkuru citu. Ak jā, pats es Kaijās arī nebūšu, dēļ dreskoda un arī tāpēc, ka nebūs eksotikas - iespēja nakšņot tīklu būdā! 1. Jaukt ar kādu citu pasākumu nebūtu solīdi (no sērijas paiet maliņā un parunāties) vai arī pirms pasākuma citā vietā (tajā dienā jāvalda kaiju garam). 2. īpaši tālu braukt no Rīgas arī nav jēgas, tikai lai stundu parunātu... 3. Man jau patika Rose formāts, nekāda stresa - dzer tik alu! Priekšlikumi: Foruma sadaļā "Plānotās aktivitātes", izveidot tēmu "Mikroeventi". Ja vismaz divi cilvēki ir nobrieduši sanākt kopā par kaut ko parunāt, tad tie iepriekš izdara ierakstu: piem. 21. jūlijā Runcī, 18-22, dalamies pieredzē par Cacu salu. Kāpēc divi cilvēki? Tāpēc, ka ne ar ko nevajadzēs rēķināties. Atnāks kāds vai nē, mēs 2 tur būsim un runāsimies. ja kāds vēl būs - ideāli. MIkroeventu tēmā baigi nevajadzētu čatot - viens ieraksts ar laiku, vietu un aktivitāti (tēmu) un viss. Būs kāds vai nebūs, tas vairs nav svarīgi. Varbūt caur PM vēl var kaut ko sakoordinēt. Šitais man radās vakar staigājot pa Vecrīgu un domājot, ar ko kopē varētu iedzert sulu.
Re: Events From Kurland with love atradušajiem?
Ja ir interese caur PM varu padalīties ar infu kur regulāri notirk divu un vairāk geocilvēku mikroeventi bez jebkādas sarunāšanas ![]()
Pieļauju, ka dēļ dreskoda prom nedzīs.
Tas parasti nestrādā, ja vien tēma netiek brutāli slēgta, vienmēr atradīsies, kāds, kam kaut ko vēl vajag piebilst (līdzīgi kā čatošana ar notes palīdzību GC logos). Bet var jau mierīgi katram mikroeventam taisīt savu tēmu. Es jau te vecos pasākumus izmetu, kad sanāk pieķerties. ![]()
Re: Events From Kurland with love atradušajiem?Laikam ejot šāda apjoma slēpņu meklēšanas laikā iegūtās emocijas un atmiņas noplok, tās tiek aizstātas ar jaunām ... The Messenger, Mūžības skartie, u.c.
Uzreiz pēc FKwL atrašanas man būtu bijis daudz ko aizgūtnēm stāstīt, bet tagad jau vairs nedomāju, ka speciāli piedalītos šādā pasākumā ... ja nu vienīgi dzerot sulu izgāzis vēderu kādā vēsā vietā.
Šeit es pilnībā piekrītu, tās ir laicīgas emocijas (vismaz man un Jurim1c ) ja nav izdarīts uz karstām pēdām, tad nokavēts:(
Re: Events From Kurland with love atradušajiem?Es arī zinu, kur notiek V.G. pieminētā vairāku cilvēku neorganizēta tikšanās mikro Eventā.
Man mājās katru vakaru notiek mikro Events ar Cīruli, bet, ja atnāk vēl Marcho_LV ciemos, tad arī alu iedzeram. Bet es nesaprotu to dalīšanos pieredzē.. visi dalīsies viens ar otru par to slēpni, kuru visi Eventa dalībnieki ir atraduši?? Vai logs "Found it" ir tikai ieejas biļete??
11 posts • Lapa 1 no 1
Kas ir PieslēdziesLietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
|
|||||||||||||||||||||||||

Kaa arii ne visi tiks atbilstoshajos datumos utt. Turklaat shobriid kaa reizi esam starp diviem "chill" tipa eventiem (Roze & Kaijas), un tajos jau arii var vienkaarshi pamukt malinjaa uz kaadu briisninju un aprunaaties.